Libertatea in cuplu

    Parerea mea este ca fiecare persoana este libera.Esti cu cineva dar nu devii proprietatea persoanei respective.Pana ce ai gasit[-o] pe iubi ai avut hobby si pentru cum erai tu aceea persoana te-a placut.Devenind o persoana dependenta nu faci decat sa iti plictisesti partenerul.Faptul ca nu sunteti mereu impreuna si ca aveti alte activitati nu va impiedica sa va ganditi unul la altul.Exista mail,sms ,poze sau eu stiu ce idei va mai vin sa ii spuneti ca va lipseste.

    Am citit undeva un citat :”Libertatea ta se termina unde incepe libertatea celuilalt”.Inteleg eu de aici ca ai grija cat te bagi in viata celuilalt chiar daca iti permite.Lasa-i libertatea de a alege dar arata-i ca tu esti cea mai buna alegere.Fara gelozie pentru ca e semn ca nu ai incredere in tine si nici in el.

Sigur exista si exceptiile care vor sa fie centrul vietii partenerului si fac crize si daca respiri fara voia lor dar astia deja au problema.

Reclame
Această intrare a fost publicată pe Ianuarie 12, 2012 la 12:11 pm și este din categoria Uncategorized. Pune un semn de carte la legătura permanentă. Urmărești aici orice fel de comentarii cu flux RSS pentru acest articol.

2 păreri la “Libertatea in cuplu

  1. I found your website through a random stroke of luck. It helped me do my research on this topic. I have spent lots of time looking through your site. You have something good going here, keep it up!
    Nikon Camera Reviews

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: