Tortellini al forno

250g  tortelinni/ravioli  cu carne

100g cascaval/mozarella

Pentru sos:

350g rosii taiate

1 1/2 cana apa

o ceapa mica

1lg ulei masline

patrunjel

condimente

Se fierbe apa cu putina sare si da in clocot se pun tortelinni sa fiarba cam 10-15 min.Se varsa apa si se lasa la scurs in sita  pana se face sosul.

Se pune uleiul si ceapa  taiata in cratita si se lasa la calit cateva secunde[nu lasati sa capete ceapa culoarea maroniu].Se ia de pe foc si se adauga rosiile si jumatate de cana de apa.Se adauga patrunjel,sare ,condimente  dupa gust si se lasa la fiert pana sosul se face mai cremos.Se mai adauga restul de apa intre timp.Sosul este gata cam in 20 minute.

Se pune in yena sau vas de lut care va fi uns cu ulei.Se pune o lingura de sos apoi un strat de tortelinni .Pe acestia se pune sos si cascaval ras.Ajunge cam pentru 2 straturi cantitatea gatita.

Se baga la cuptor pentru 15 minute.Se serveste cald si se mai adauga cascaval ras deasupra

Anunțuri
Această intrare a fost publicată pe Mai 10, 2011 la 1:27 pm și este din categoria Retete. Pune un semn de carte la legătura permanentă. Urmărești aici orice fel de comentarii cu flux RSS pentru acest articol.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: